Легенда на Порто е бесен на Челси


Легенда на Порто е бесен на Челси
Снимка: Getty Images/Guliver

1881 0

Легендата на Порто Пауло Футре е останал разочарован от реакцията на Челси за четвъртфиналния жребий от Шампионската лига. „Сините” от Лондон ще се изправят с португалския гранд в тази фаза от турнира, а клубът от „Стамофрд Бридж” бе разкритикуван от факта, че е „празнувал” жребия.

Редица хора смятат, че Челси е със стъпка по близо до европейския трофей, макар още да не се е изиграл дори първия дуел с „драконите”.

Футре също изрази разочарованието си за изявите в Челси, след като Порто елиминира на 1/8-финалите Ювентус с Кристиано Роналдо и посъветва Сержио Консейсао да докаже защо това се е случили.

„Играчите на Челси празнуваха, когато разбраха за жребия с Порто. Как знам? Първо от английската преса, а след това се обадих за потвърждение. Играчите на Порто трябва да играят, както никога досега в тези две срещи. Знаете ли защо? Защото Челси си мислят, че вече са спечелили и празнуват”, каза Футре.

„Когато говорих с източника си, бях погнусен. Вярвам, че те ще дадат всичко от себе си на терена. Порто може да продължи напред, но ще трябва да даде всичко от себе си. Казаха ми, че сутринта, когато бе изтеглена двойката, играчите им са пирували”, коментира Футре. А през каква операция мина вратарят на Челси, вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички