Бивш играч на Тотнъм с удар по Моуриньо: Методите и тактиките му са остарели


Бивш играч на Тотнъм с удар по Моуриньо: Методите и тактиките му са остарели
Снимка: Getty Images/Guliver

1264 0

Бившият нападател на Тотнъм и Англия Дарън Бент коментира работата на Жозе Моуриньо в английския клуб. В 28 мача в английското първенство "шпорите" събраха едва 45 точки и заемат осмото място в класирането. Тимът отпадна от Лига Европа в 1/8-финалите, след като бе елиминиран от Динамо (Загреб), въпреки победата с 2:0 в първия мач.

"Не бих казал, че Моуриньо е лош треньор, но мисля, че неговите тактики и методи вече са малко остарели. Той беше призован, за да спечели трофеи, но Жозе никога не е бил такъв треньор, който изгражда проект за 3-4 години. Той не е такъв треньор, какъвто беше Маурисио Почетино", коментира Бент, цитиран от talkSPORT.

"Евентуална победа в Купата на английската лига само ще изглади острите ръбове. Моуриньо запечатва пукнатините с хартия. Начинът, по който играха с Динамо (Загреб), е потвърждение на думите ми. Не мисля, че спечелването на Купата на лигата ще бъде достатъчно, за да продължи да работи. Ако Моуриньо си тръгне в края на сезона, сам или след уволнение, ще каже:" Свърших си работата, спечелих трофей", допълва бившият нападател.

"В реванша с Динамо беше много тъжно да наблюдавам "шпорите". Те не трябваше да губят предимството си от два гола в първата среща. Фактът, че в крайна сметка бяха елиминирани от Лига Европа, може би е най-големият им неуспех на европейска сцена", споделя Бент. А защо Тотнъм не може да си позволи да уволни Моуриньо вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички