Ексклузивно в SPORTLIVE: Кандидат за президент на БФС с изненадваща идея


Ексклузивно в SPORTLIVE: Кандидат за президент на БФС с изненадваща идея
Снимка: Ilian Telkedzhiev/LAP

3041 0

Днес се разрази голям трилър относно БФС. В НДК се събраха клубове, които симпатизират на Димитър Бербатов в битката за президентското място на централата. Въпросните тимове опитват да осъществят официални мащабни рокади в БФС. Борбата за лидерското място във Футболния съюз често е свързвана най-вече по оста Борислав Михайлов - Димитър Бербатов.

SPORTLIVE пък потърси дългогодишния футболен деятел Ивайло Дражев за коментар. Той също има аспирации към визирания ключов пост в родния футбол и сподели следните интригуващи тези пред медията ни.

- Г-н Дражев, оставате ли кандидат за председателското място на БФС...

- Разбира се. Когато има свикан нормално Конгрес, който се провежда, няма значение какви са условията. Аз имам номинации, просто не сме ги депозирали, защото ще бъде смешно в момента...

Единият щял да провежда конференция, другият банкет, третият революция, четвъртият вероятно някаква фитнес среща и т.н. За съжаление в момента и тези, които управляват, и тези, които искат да им седнат на местата са двете страни на една и съща монета.

Най-добрият начин е действително Радостин Василев да вземе мерки, да отнеме лиценза на тази федерация и ако трябва ще представим нова федерация за кандидатстване за лиценз, включително и пред международните асоциации, което няма да е прецедент. Има такива случаи и в други спортове, когато федерации поради незаконни действия не участват в първенства.

Междудругото и двата кръга си говорят, не е тайна, че има комуникация между управляващите и така наречената им опозиция, която се е представила за единствена и незаменима, въпреки, че два дена няма управленски стаж... Нека да потренират и ще се видим на някой редовен Конгрес кой какъв е.

Автор: Тервел Илиев

*Според Дражев днес няма как да бъде избран официално нов президент на БФС!

НА ЖИВО: Трилърът с БФС

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички