Бербатов и подкрепилите го клубове провеждат паралелен конгрес на БФС


Бербатов и подкрепилите го клубове провеждат паралелен конгрес на БФС
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2061 0

Димитър Бербатов и клубовете, които го подкрепят, ще се опитат да проведат паралелен конгрес в НДК, след като БФС отмени редовния такъв, който бе насрочен за днес, предаде БГНЕС. Бербатов и неговият екип насочват делегатите към зала 3Б на НДК.

Малко преди това кандидатът за президент на БФС, неговият екип и клубовете, които го подкрепят, се опитаха да влязат в сградата на НДК, но вратите бяха заключени. С тях има и фенове на ЦСКА, които ги подкрепят.

По-рано тази сутрин в НДК дойде и изпълнителният директор на БФС Борислав Попов, тъй като в зала 3 трябваше да се проведе работна конференция на футболната централа, но след това Попов отмени срещата и си тръгна.

НА ЖИВО: КОНГРЕС НА БФС ИЛИ КОНГРЕС НА БЕРБАТОВ

Малко преди 10:30 часа Бербатов и екипът му се насочиха към входа за зала 3, но той бе заключен. Те бяха поканили и нотариус, който постанови малко след 10:30 ч., че вратата е заключена и конгрес не се провежда. "Аз съм тук да констатирам фактите, дали се провежда конгрес и ще констатирам само това", каза нотариусът, която е била поканена от адвокатите на екипа на Бербатов.

"Не е отключено, не можем да влезем, нотариусът го постанови. Ще видим дали някой от БФС ще се появи, ако не се появи, вие клубовете ще решите какво може да се направи", заяви Бербатов, след което насочи клубовете към друга зала. В НДК се появи и спортният министър Радостин Василев, ето какво каза той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички