Бербатов към делегатите: Ако прецените, че не ставам, направете това, което правите сега


Бербатов към делегатите: Ако прецените, че не ставам, направете това, което правите сега
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1181 0

"Благодаря ви, че дойдохте и съжалявам, защото футболът не печели от всичко това". Така започна речта си кандидатът за президент на БФС Димитър Бербатов пред делегатите в зала 3 на НДК.

"Детско-юношеският футбол е приоритет за мен. Искам да видя някой като мен, Стилиян или Мартин. Когато ми дойде времето, нека заповяда някой друг, или ако прецените, че не ставам, направете същото, което правите сега", продължи бившата футболна звезда.

"Не ми е приятно това, което се случва. Тъжно ми е, но сме принудени и го правим. Хората, които присъстваха на предишния Конгрес, чуха речта ми. Всички кандидат-президенти и клубове трябва да присъстват. Това е футболът – една честна надпревара. Ние се борим за честен и прозрачен конгрес, но досега не ни се даваше шанс за такъв. Това, което правим в момента, е в рамките на закона. Няма какво да се притесняваме. Тъжно е, но е наложително, принудително. Правим го за доброто на футбола", продължи емоционалната си реч благоевградчанинът.

"Трябва обединение. Не искаме много, искаме само честен конгрес. Вие, клубовете, сте върховният орган на БФС. Това, което направихте, е революционно. Нямах подготвена реч, исках да импровизирам. Всеки може да ме държи отговорен, ако не изпълня обещанията, които дадох по време на обиколките из страната. Дори екипът ми ще ме държи отговорен, ако престъпя моралния компас, който съм си сложил или не спазя думата си", завърши Димитър Бербатов. Всичко от днешния Конгрес можете да научите тук.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Бокс

Ревю на Fite.tv - мачовете на братя Пулеви, много бой, забавление и отлична цена

Съвсем скоро ще видим завръщането на Кубрат и Тервел Пулеви на ринга. Двамата се изправят съответно срещу Джери...

Реклама
Най-четени новини

виж всички