Като гимназист Джери Форест влиза във "война" с банда, за да защити момче


Като гимназист Джери Форест влиза във "война" с банда, за да защити момче
Снимка: Instagram

3492 0

Както вече Ви разказа SportLive.bg, съперникът на Кубрат Пулев на 14 май в САЩ - Джери Форест, се е родил недоносен и е имало сериозен риск да не оживее. Затова е малко изненадваща случката, която го насочва към бокса в гимназията. Тогава "Слъгър" Форест показва на абитуриент, лидер на местна банда, че не трябва да си има работа с него.

Можете да следите мача Кубрат Пулев - Джери Форест НА ЖИВО в Sportlive.bg 

Това се случва, когато е в гимназията в Нюпорт Нюз, Вирджиния, където тренира футбол и баскетбол. Джери е на купон у свой приятел и според една от версиите се намесва, когато осмокласник е бит от въпросния млад бандит. Биячът се заканва да му вгорчи дните в училище. Историята е от края на последната година на Форест в гимназията и той се притеснява да не бъде изключен и да не може да завърши.

"Родителите ми наистина искаха да ме видят как се дипломирам, бях точно към края и не исках да правя нищо, което да направи така, че това да не се случи", разказва впоследствие боксьорът. Той не искал да ходи на училище на следващия ден, за да избегне конфронтацията, но майка му не иска и да чува. Тя му казва да не създава проблеми, но ако някой започне да се бие с него, той трябва да се защити. Тя му казва, че без значение колко момчета се нахвърлят върху него, той трябва да се пребори с всички тях.

Можете да следите мача Тервел Пулев - Сергей Ковальов НА ЖИВО в Sportlive.bg 

Джери все пак държи на своето и решава да избяга от час по поезия, за да се размине с бандита. Охранител обаче го среща и го принуждава да се върне в клас. Членът на бандата го удря с юмрук в тила, той реагира, а когато приключва с него, кръв има навсякъде, охранители нахлуват в стаята, а нападателят е изнесен на носилка. Това поставя началото на множество битки с членовете на бандата, но го кара да разбере, че иска да се занимава професионално с боеве.

"Роден съм през 1988 г. и израснах през 90-те, когато бяха популярни филми като "Карате Кид", "Костенурките Нинджа", филми с Жан-Клод Ван Дам и такива подобни. Винаги съм искал да бъда нинджа. Исках и да стана детектив, мислех, че ще е страхотно да бъда детектив, който владее карате. Като Стивън Сегал или Чък Норис. Има престъпление, аз отивам там и всички казват: "Да, това престъпление ще бъде разкрито, защото детектив Джери Форест се е заел със случая", припомня си съперникът на Кубрат.

Баща му Дуейн Форест, служител на военноморските сили на САЩ (майка му работи за ЦРУ), го завежда в зала, за да се научи да се боксира след битките с бандата. Той очаква синът му да се откаже от това, както е ставало с други спортове по-рано. Но Джери е намерил своето призвание и днес е професионален боксьор с 26 победи, 4 загуби и 2 равенства. Всички новини за мачовете на братя Пулеви в САЩ четете тук.

Вижте как можем да се регистрираме и абонираме за мачовете на Кубрат и Тервел Пулеви тук! 

ВИЖТЕ ОЩЕКакви са абонаментите във FITE.TV за мачовете на Пулеви 

ВИЖТЕ ОЩЕFITE.TV - пълно ревю, плюсове и минуси 

Можете да четете в Sportlive.bg всички новини за битките на Кубрат и Тервел Пулеви 

ВАЖНОКойто няма възможност да го гледа, може да следи мачовете на братя Пулеви НА ЖИВО в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички