Гледай Кубрат Пулев срещу Джери Форест на живо - ето как!


Гледай Кубрат Пулев срещу Джери Форест на живо - ето как!
Снимка: Lap.bg

4592 0

Кубрат Пулев се завръща на боксовия ринг за пръв път след поражението, което му бе нанесено от Антъни Джошуа в края на 2020 година. 

Както е известно, след загубата Кобрата си взе почивка, а след това се качи на друг ринг - този на "Триад Комбат", за да спечели срещу Франк Мир и да завоюва световната титла в новата дисциплина в бойните спортове. 

Сега обаче Кубрат, току-що навършил 41 години, ще се изправи срещу американеца Джери Форест - отличен боец от САЩ, но въпреки това Пулев е фаворит в двубоя. Мачът е част от "TrillerVerz 5", като мачът на Кобрата е непосредствено преди този на неговия брат. 

Тервел Пулев е част от главното събитие на вечерта, като ще се изправи срещу Сергей Ковальов. 

Гледайте мача на Кубрат Пулев в САЩ - ето как 

За съжаление, българска телевизия няма да излъчи събитието на 15-и май (14-и май в САЩ). Родният ефир няма права върху вечерта, а тя ще бъде излъчена от FITE.TV - американска стрийминг платформа, която излъчва редица бойни вечери от цял свят. 

Именно на сайта FITE.TV можете да гледате цялото събитие + двубоите както на Кубрат, така и на Тервел. За целта обаче, трябва да имате регистрация и платен абонамент във FITE.TV (вижте цените на пакетите за мача тук!). 

Има 3 начина за гледане на битката на Пулев - плащане на пакет "пей-пър-вю" срещу 7.99 долара за галавечерта. С абонамент "TrillerVerz" можете да гледате цял месец различни събития на "Трилър" за сумата от 2.99 долара. Третият вариант е да се абонирате за "Fite+" - едномесечен абонамент за редица събития в платформата FITE, за сумата от 4.99 долара на месец. 

Регистрирайте се и се абонирайте за мачовете на Пулеви във FITE тук

ВИЖТЕ ОЩЕ: Стъпка по стъпка - как да се абонирате за мачовете на Кубрат и Тервел Пулеви

Всички новини за мачовете на Кубрат и Тервел Пулеви четете в Sportlive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички