Всичко или нищо за Аржентина срещу "дразнителя" Мексико


Всичко или нищо за Аржентина срещу "дразнителя" Мексико
Снимка: Getty Images

1548 0

Шокиращата загуба на Аржентина в първата си среща на Световното първенство по футбол в Катар срещу Саудитска арабия буквално изправя "гаучосите" до стената и място за грешки повече няма. Проблемът за Меси и компания е, че следващия съперник от група "C" е Мексико. Битките между двата южноамерикански отбора винаги са предлагали много класа, красиви моменти, но и опънати нерви. Едно, обаче е сигурно - втора загуба за Аржентина би означавало край на мечтите на страната за трета световна купа. 

Sesame.bg определя "гаучосите" за тотален фаворит и за тяхна победа предлага коефициент 1.56. Мексико, който няма успех над съперника си от 2004 година, е със ставка 7.53, докато равенството е оценено на 4.06. 

Научи ли си урока Аржентина от Саудитска арабия? 

Азиатският тим успя да "хване" южноамериканците в цели 10 засади в срещата помежду им, 7 от които бяха през първото полувреме. "Гаучосите" не намериха решение за високо изнесената защита на "зелените соколи" и платиха най-високата цена. Sesame.bg предлага специален коефициент за срещата на Аржентина с Мексико обвързана със засадите. Над 4.5 засади в срещата са със ставка 2.20. 

Ще бъде ли Лионел Меси герой за страната си?

Определено най-голямата звезда на "гаучосите" разочарова в срещата загубена от Саудитска арабия. Въпреки, че отбеляза от дузпа и негово второ попадение бе отменено заради засада, южноамериканците загубиха, а Меси бе тотално неутрализиран и неефективен. В Sesame.bg ставката отново да бъде отсъден наказателен удар в срещата Аржентина-Мексико е 2.55, докато пазарът за Лео Меси да бъде голмайстор е 2.06. 

Вижте още: Прогнозите на специалистите за срещите от днес (26.11) в предаването " Точно попадение"

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички