Франция ще опита да обезвреди "червения динамит" и да убие надеждите на Дания


Франция ще опита да обезвреди "червения динамит" и да убие надеждите на Дания
Снимка: Getty Images

1018 0

Франция и Дания излизат един срещу друг за втори пореден път в груповата фаза на световни футболни финали. Двата тима се сблъскаха и през 2018 година в Русия, а срещата завърши при нулево равенство. След като "червеният динамит" не успя да победи Тунис в откриващия си сблъсък в Катар, а "трикольорите" отнесоха Австралия с 4:1, Sesame.bg очаквано дава предимство за Франция за срещата. 1.88 е коефициентът за победа на "петлите", докато ставката за Дания е 4.81. Равенството е оценено с коефициент 3.57. 

Очаква ли ни голово шоу на Стадион 974 в Доха? 

Съперничеството между тези отбори датира още от началото на миналия век, а за да може Франция да запише първата си победа над Дания са нужни малко повече от 70 години. Въпреки това, в последните си срещи двата тима не си отбелязват повече от 3 попадения, а сцената на Мондиал 2022 е перфектното място тази статистика да бъде нарушена. Sesame.bg предлага коефициент от 2.20 за над 2.5 гола в срещата, докато под 2.5 гола е оценен със ставка 1.70. "Червеният динамит" знае как да се противопостави на "трикольлорите", а ако и двата отбора си отбележат гол това носи коефициент 2.05.

Игра " на живот и смърт" - очакват ли ни тежки единоборства? 

Самият залог, който носи срещата определено може да ни гарантира игра "на нерви" и здрави единоборства. И докато в първия си мач Франция не получи нито едно предупреждение, Дания може да се притеснява от картоните, тъй като Расмус Кристенсен и Матиас Йенсен са заплашени да пропуснат последния мач от групата, ако бъдат санкционирани с жълт картон срещу "петлите". Sesame.bg предлага коефициент 2.75 за над 4.5 картона в двубоя, като е важно да се отбележи, че червен картон се брои за два, а вече видяхме и първия такъв в срещата между Уелс и Иран, а водещия на "Точно попадение" го прогнозира и дръпна много пред другите в играта. (последвайте линка) 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички