Днес на Световното: Два супер сблъсъка, в които залогът е огромен (ВИДЕО)


Днес на Световното: Два супер сблъсъка, в които залогът е огромен (ВИДЕО)
Снимка: колаж: Sportlive.bg

6469 0

Днес на Световно първенство 2022г по футбол ситуацията ще бъде взривоопасна. Въпреки че наглед в самото начало мачовете не са от най-висока футболна класа, то всеки двубой по терените в Катар носи своята сериозна стойност. 

 

На фокус: Аржентина - Мексико 

Отборът, срещу който беше поднесена най-голямата изненада по време на шампионата до момента - Аржентина, вече няма право на грешки. След като загубиха с 1:2 от Саудитска Арабия, "албиселесте" нямат право на повече грешки и победата е абсолютно задължителна. 

Лионел Меси, Лаутаро Мартинес и най-вече Анхел Ди Мария разочароваха сериозно 90-те минути в първия мач и ще искат да се реваншират за случилото се, но можете да видите по-подробен анализ на тежките проблеми на Аржентина и ограничените шансове на тима за продължаване далеч на световното. 

В същото време, Мексико е отбор, способен да изненада всеки тим на контраатака с бързи футболисти в предни позиции. Представителите на американския континент мразят да губят от Аржентина и ще направят всичко да вземат точка или дори 3, след като видяха колко уязвима е Аржентина на контраатаки (прогнози за срещата можете да видите под статията). 

Голям сблъсък в събота: Франция срещу Дания 

Ето една интересна статистика - Франция няма победа срещу Дания в последните 3 двубоя. "Червения динамит" спечели последните два мача, част от Лига на нациите, а през 2018 година на Световното стигнаха до 0:0 срещу бъдещия световен първенец. 

"Петлите" започнаха изключително убедително с 4:1 срещу Австралия, даокто Дания, подобно на Евро 2020, стартира участието си в Катар с изненадващо слаб облик, стигайки само до 0:0 срещу Тунис. Играта на световния шампион обаче е изцяло по вкуса на Дания - шампионите обичат да владеят топката, но оставят доста пространства в своята половина. А "динамитът" често удря на контраатака (още анализи - във видеото отгоре или под статията). 

Прогнози за днешните срещи от Световното по футбол 

Екипът на "Точно попадение", изграден от журналисти в Sportlive.bg, направи най-силния си ден на Световното до момента с топ прогнози в петъчния ден. Ето и техните предложения за деня, с коефициенти от платформата за онлайн залози и казино игри Sesame.bg 

  • От Стефан Йорданов 

Франция - Дания - гол/гол и над 2.5 попадения в мача - 2.72 коефициент 

Аржентина - Мексико - Първо полувреме/Краен резултат 1/1 - 2.64

  • От Виктория Георгиева 

Аржентина да спечели и над 2.5 гола - 2.66 коефициент в Sesame.bg Франция - Дания - равенство - 3.76 коефициент 

  • От Кристиян Георгиев 

Франция - Дания - над 3.5 попадения - 4.00 коефициент 

  • От Иво Вецев 

Дания да отбележи над 1.5 попадения - 4.50 коефициент 

Полша - С. Арабия - над 4.5 картона - 2.75 коефициент 

Чуйте анализите за всяка една от прогнозите, както и очакванията към всички мачове от програмата на Световното първенство 2022 във видеото под статията: 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички