ПРОГНОЗА за Шампионска лига: Челси - ПСЖ


ПРОГНОЗА за Шампионска лига: Челси - ПСЖ

2274 0

Реал Мадрид и Волфсбург станаха първите два четвъртфиналиста в тазгодишното издание на Шампионската лига. Днес предстоят още два реванша от осминафиналите. По-интересният е този в Лондон, който противопоставя шампионите на Англия и Франция.

Челси - ПСЖ, 21:45 часа, 09 март

Въпреки че Гус Хидинк успя да стаблизира Челси след уволнението на Жозе Моуриньо, това е най-слабият сезон на "сините" от създаването на Висшата лига през 1992 година. Челси влиза като аутсайдер в реванша срещу пълният със звезди и прекрасно играещ шампион на Франция Пари Сен Жермен.

Парижани отдавна си решиха титлата у дома и са съсредоточили цялата си енергия за нещо значимо в Шампионската лига. Те записаха равен през уикенда срещу Монпелие, но Лоран Блан беше дал почивка на почти всички титуляри, за да ги запази за битката с Челси.

Англичаните от своя страна са в серия от 16 мача без загуба, ако не броим поражението именно от ПСЖ в първия мач във Франция. Челси са се разписали в 19 от последните си 20 мача във всички турнири, но са запазили мрежата си суха само 5 пъти. С нападатели като Ибрахимович и Кавани е трудно да си представим, че точно днес Куртоа няма да допусне гол.

Пари Сен Жермен вкарва много, но е само с една суха мрежа в последните си 5 мача. Това ме кара да си мисля, че в този двубой ще има голове и в двете врати. Настървеността и домакинския фактор ще помогнат на Челси да се разпише поне веднъж, но класата на парижани в атака също ще им донесе попадение.

Прогнозата на Sportlive.bg: голове и в двете врати (1.70)

Рискови прогнози: Знак - 1 (2.87), Златан Ибрахимович да се разпише (2.50), Ще има продължения в мача (10.00)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички