СНИМКИ: Стил и класа в екипите на Италия за Евро 2016


СНИМКИ: Стил и класа в екипите на Италия за Евро 2016
Снимка: Getty Images/Guliver

2867 0

Националният отбор на Италия разкри екипите си за Евро 2016 още през ноември миналата година. Дебют с тях италианците направиха в двубоя срещу Белгия в Брюксел, спечелен от белгийците. На 13-ти юни отново един срещу друг ще се изправят двата тима, този път в груповата фаза на Евро 2016. 

Новият екип придоби голяма популярност сред феновете, а с европейското, което чука на вратата, се очаква и продажбите да увеличат.

Титулярният екип

Производителите на екипите са намерили начин да използват традиционния цвят за италианци - мастилено синьо, да изглежда много стилно по семпъл начин. Италианският герб се намира от лявата страна на фланелката, а логото на спортния концерн от дясно. Номерът на играча е поместен също в предната част, а на фланелките се забелязват и стилни бели ленти. Този път гащета са изцяло в бял цвят, а чорапите в синьо. Любопитното е, че е използвана и специална технология, позната като ACTV Thermo-R, при която специалната материя на фланелките отделя или задържа топлина според нуждите на тялото.

Резервен екип

Вторият екип бе представен тази година през февруари. Фланелката е в бяло с италианското знаме по средата. Зелени, бели и червени ивици преминават през средата, символизиращи италианските цветове. На екипа да изобразени 4 звезди, за пътите, в които Италия е ставал световен шампион. За разлика от титулярния екип, панталонките са изцяло сини, а чорапите в бяло и синьо. 

 

Няколко дни преди приятелската среща с Шотландия чрез официaлния профил си в Twitter, италианците разкриха и екипа на вратаря.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички