Как през 2007г. англичаните прогнозираха състава на "Трите лъва" за Евро 2016?


Как през 2007г. англичаните прогнозираха състава на "Трите лъва" за Евро 2016?

2524 0

Назад във времето, през 2007 година, новият "Уембли" точно е открит и всички свързани с английския футбол вече отправят поглед към бъдещето.

Daily Mail, вдъхновен от националния спортен оптимизъм, прави предсказване за "бъдещия отбор на Англия". С други думи, 11-те най-добри играчи, които ще са готови за подвизи на Евро 2016.

Официално: Англия обяви крайния си състав за Евро 2016

От прогнозираните играчи нито един не влиза в сметките на Рой Ходжсън това лято, а едва четирима претърпяха по-голямо развитие в професионалния футбол Тио Уолкът, Мика Ричард, Скот Сниклеър и вратарят Бен Амос.

Ето какво се случи с "бъдещите звезди" на "Трите лъва":

Бен Амос - все още собственост на Манчестър Юнайтед, но последният сезон игра под наем в Хъл Сити, където игра в 17 двубоя. Дебютира за първия отбор на Юнайтед на 23 септември 2008 година срещу Мидълзбро.

Сам Хътчинсън - собственост на Челси, играе под наем в Нотингам Форест, където записва 9 мача.

Майка Ричардс - най-младият играч, участвал в официален мач за националния отбор по футбол на Англия. През 2015г. премина в Астън Вила от Манчестър Сити като свободен агент с договор за 4 години

Гавин Хойт - юноша на Арсенал, сега се подвизава в четвъртодивизионния английски Барнет, но и там е резерва.

Роби Трифол - спряган за голям талант на Ливърпул, но всъщност се оказва тотално разочарование. През 2014г. е освободен и от нискоразядния Моркамб.

Дийн Парет - млад талант на Тотнъм, но не успява да влезе в мъжкия отбор. Сега е в Стивънидж, където играе редовно.

Майкъл Джонсън - считан за голям талант на Манчестър Сити, но след тежка контузия спира със спорта, което му се отразява и доста зле психически. В момента се занимава със собствен бизнес.

Джеймс Хенри - в момента играе в Уулвърхямптън, където показва, че се чувства добре. Така и не успява да се наложи с тим във Висшата лига.

Тио Уолкът - част от състава на Арсенал, оправдава очакваниято, но не успя да намери място в състава на Англия. След голямата конкуренция в предни позиции, Ходсън реши, че нападателят на Арсенал няма място на Евро 2016.

Скот Синклеър - част от отбора на Астън Вила, който изпадна от Висшата лига.

Хосе Бакстър - обещаващ талант на  Евертън през 2007година, сега е в Шефилд Юнайтед. Той подобри рекорда на Рууни за най-млад дебютант.

СЛЕДЕТЕ ВСИЧКО ИНТЕРЕСНО НА ЕВРОПЕЙСКО ПЪРВЕНСТВО ПО ФУТБОЛ 2016 В SPORTLIVE.BG

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички