Битката за Златната топка: Звезда на Реал има шанс, но не е Роналдо


Битката за Златната топка: Звезда на Реал има шанс, но не е Роналдо
Снимка: Getty Images/Guliver

3023 0

Гарет Бейл има по-голям шанс да спечели Златната топка за 2015 година от другата звезда на Реал Мадрид - Кристиано Роналдо. По принцип Серхио Рамос също може да претендира за отличието, защото и той - както въпросните двама - спечели Шампионска лига (стана и третият в историята с голове в два финала) и неговата Испания е сред фаворитите на Евро 2016.

Във Великобритания обаче се надяват Бейл да изведе Уелс до европейска слава и по този начин да изпревари Кристиано Роналдо в битката за най-престижното отличие. Безспорен е фактът, че Бейл бе с основен принос за триумфа на Реал в Шампионска лига и че на този етап е топ голмайстор на Евро 2016 и с трите си попадения изведе дебютанта Уелс до осминафиналите.

ВИЖТЕ ТВ ПРОГРАМАТА ЗА ОСМИНАФИНАЛИТЕ НА ЕВРО 2018

Дори при положение че Уелс е по-лесния елиминационен поток и ще избегне Германия, Франция, Испания, Италия и Англия поне до финала, то е твърде смело да се прогнозира, че "драконите" може да стигнат до титлата.

ЗАЩО ВСИЧКИ ФАВОРИТИ СА В ЕДИН ПОТОК НА ЕВРО 2016?

Битката за Златната топка може би ще бъде между Кристиано Роналдо, Гарет Бейл, някоя друга звезда, направила фурор на Евро 2016 и Лионел Меси. Меси стана шампион на Испания с Барселона и изведе Аржентина до финала на Копа Америка, който, ако спечели, ще си заслужи статут на легенда и за националния си отбор.

Всичко най-интересно за Евро 2016 четете в Sportlive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички