Париж


Париж
Снимка: Gettyimages.com

1154 0

Не се заблуждавайте от името - едва ли ви очаква някой прекрасен принц на парижкия стадион "Парк де Пренс". Въпреки това, някакви шансове съществуват, ако се разходите по оживения, пропит с младежки дух район Републик, където се намират множество барове и изби - перфектният начин за комуникация с местните жители. 

През летните месеци хората разстилат своите одеяла за пикник на брега на канал Сен Мартен и цяла нощ се наслаждават на музиката на уличните музиканти. В много барове в Париж ще се излъчват на живо мачовете от Евро 2016 на големи екрани, но най-добре ще бъде просто да се смесите с буйната тълпа футболни фенове в един от тези барове, които са разпръснати навсякъде на Големите булеварди.

За да намерите спокойствие, разходете се в зоната Promenade Plantée, известна още като Coulée Verte René-Dumont. Стигнете до Виадукт дез Арот и Венсанската гора. Кратка почивка в Jardin de Reuilly-Paul-Pernin ще ви накара направо да забравите за футбола - докато пред очите ви не се изпречи група от деца, гонещи топката по огромната зелена поляна. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички