Удар от "свои": В Сърбия нападнаха Младен Кръстаич преди мача срещу родината му


Удар от "свои": В Сърбия нападнаха Младен Кръстаич преди мача срещу родината му
Снимка: Alexander Stoyanov / LAP.bg

2877 0

Селекционерът на българския национален отбор по футбол - Младен Кръстаич, получи обвинения по свой адрес от познато име в родината си Сърбия.

Неприязън

Наставникът на "лъвовете" бе атакуван от свой бивш колега преди мача между "трикольорите" и "белите орли". Двата тима излизат един срещу друг във вторник (20.06) от 21:45 часа в двубой от квалификациите за Евро 2024 г. в Разград.

По повода бившият треньор на сърбите - Славолюб Муслин, бе потърсен от "Тема Спорт", за да сподели очакванията и впечатленията си от Младен Кръстаич. Той обаче далеч не се изказа ласкаво за специалиста.

"Не искам да кажа нищо за мача, за Сърбия, за България. И не заради вас, а заради нашите тук, защото знаете как си тръгнах от националния отбор. Не искам да коментирам и заради Кръстаич, който каза тогава, че не е бил част от моя екип, а после пое тима… Така че разберете ме, не искам нищо да коментирам за двубоя в Разград“, категорично заяви той пред изданието.

Предисторията

Това далеч не е първият път, в който Муслин отказва да коментира Кръстаич. В предходни случаи той е споделял, че за него този човек не съществува. Причината е любопитна.

През 2018-а година Славолюб Муслин ръководи Сърбия по пътя към Световното първенство в Русия. Той класира отбора на финалите, а в щаба му личи името именно на Кръстаич. След куп скандали и твърдения за преврат обаче, настоящият български селекционер поема "белите орли", с които отпътува към Мондиала за сметка на колегата си.

Той и възпитаниците му обаче не съумяват да излязат от своята група в присъствието на Бразилия, Швейцария и Коста Рика.

Начело на България или Сърбия: Къде Кръстаич се справя по-успешно?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички