"Той просто не знае как да побеждава": В Сърбия също "сипаха" на Кръстаич след Литва


"Той просто не знае как да побеждава": В Сърбия също "сипаха" на Кръстаич след Литва
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2073 0

Българският селекционер Младен Кръстаич не се радва на безусловна любов в родината си Сърбия. Тамошно издание го засипа с критики преди мача между двете селекции, който е квалификация за Евро 2024 и ще се проведе утре вечер.

"Кръстаич е пред уволнение в България. Където и да е бил треньор, го уволняват и нищо не постига. Кръстаич е един от онези, които се открояват с изявлението, че неговия "идол през целия живот в Александър Вучич". Това именно е причината той никога да не остава без работа", пише direktno.rs.

"Но без успех. Сърбия го знае най-добре, България също", допълва изданието. В репортажа си за мача Литва България то пише: "С равенството 1:1 продължи черната серия на Кръстаич, който просто не знае да побеждава. Защото това бе четвъртият мач, в който източната ни съседка не триумфира".

Когато пък стана ясно, че сърбинът поема българския отбор, същото издание е написало: "Бившият ас на Партизан и Шалке продължава да получава добри задгранични ангажименти, въпреки че преживяваше провали, където и да работеше". А ето кой бивш наш национал съсипа Кръстаич от критики.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички