"Сърбия е сериозен противник, но можем да спечелим": Националите не свеждат глава


"Сърбия е сериозен противник, но можем да спечелим": Националите не свеждат глава
Снимка: Фейсбук страница на Team Bulgaria

1973 0

Националният отбор по футбол на България спечели първа точка в квалификациите за Европейското първенство през 2024 година. "Лъвовете" се изправиха срещу големия аутсайдер в групата Литва, но не успяха да победят и приключиха при равенство 1:1.

Така шансовете ни за класиране на първи голям форум от 2004 година насам намаляха драстично... още повече. България и Литва остават на последните две места с по една точка ("лъвовете" след три мача, а Литва - след два).

Въпреки това футболистите на България не свеждат глави. Централният бранител Алекс Петков посочи какво трябва да се промени в отбора, но и какво трябва да се запази. Освен това не падна духом, като сподели, че България може да победи Сърбия, ако играе добре.

"Голът не ни достигна. Доста сме разочаровани. Трябва да работим още. Да сме по-агресивни и да играем още по-добре. Сърбия е сериозен противник, но ако играем добре, можем да спечелим. Тази енергия е задължителна за всеки мач и да се надяваме, че ще вземем победата" - заяви Петков. Литва пък бе 9 месеца без гол, преди да вкара на България.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички