"Не ни върза"! Валентин Антов с коментар за мача в Литва и призив за сблъсъка със Сърбия


"Не ни върза"! Валентин Антов с коментар за мача в Литва и призив за сблъсъка със Сърбия
Снимка: Lap.bg

2099 0

Защитникът на националния отбор на България  Валентин Антов изрази мнението си след равенството 1:1 при гостуването на Литва в среща от квалификациите за Евро 2024. „Лъвовете“ играха с човек повече от 17-ата минута, но не показаха нужната креативност, за да стигнат до пълния обрат.

МНЕНИЕТО НА ЗАЩИТНИКА

"Не успяхме да отбележим гол. Не започнахме убедително - отбелязаха ни гол от статично положение. Съвзехме се бързо и успяхме да отговорим. Трябваше да продължим да натискаме и да покажем повече спокойствие и креативност, а не само да центрираме, когато нямаме достатъчно хора в наказателното поле“, започна коментара си Антов.

„Трябваше да се покаже повече спокойствие. Да задържаме топката и да изчакаме за по-добри положения. Имахме и някои ситуации, които можеха да влязат, но не ни върза. Трябваше да покажем повече, за да заслужим победата“, отсече той.

ОЧАКВАНИЯТА ЗА СБЛЪСЪКА СЪС СЪРБИЯ

Сърбия е много силен отбор. Ние трябва да сме професионалисти и да дадем всичко от себе си. Независимо от качеството на двата отбора, ние сме длъжни да покажем 100% от нашите възможности. Трябва да се борим с повече желание срещу Сърбия", каза още Антов.

А ето какво обяви селекционерът Младен Кръстаич.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички