"Еми, какво да ви кажа...": Петков е разочарован, но обеща България да опита да бие Сърбия


"Еми, какво да ви кажа...": Петков е разочарован, но обеща България да опита да бие Сърбия
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1273 0

Националният отбор по футбол на България спечели първа точка в квалификациите за Европейското първенство през 2024 година. Въпреки това разочарованието отново бе огромно след равенството 1:1 като гост на Литва.

Домакините поведоха в резултата още в началото на срещата. Впоследствие пък се стигна до червен картон още в 17-ата минута, което спомогна и за бързия изравнителен гол на Марин Петков. До края на мача обаче не паднаха повече попадения въпреки численото ни превъзходство.

След срещата именно голмайсторът Петков коментира случилото се. Той сподели, че националите на България ще опитат да победят Сърбия след три дни, с което да се поправят.

България ще опита да победи Сърбия на квалификациите за Евро 2024

"Еми, какво да ви кажа, футболът е игра на голове. Не е важно колко създадеш, а колко реализираш. Мачът със Сърбия е след три дни, за никого не е приятно, че след три мача сме взели една точка. Имаме шанс да се поправим след три дни и да опитаме да спечелим мача със Сърбия.

Не мога да кажа, че бяхме еднообразни, играем, опитваме се да вкараме, след като не сме успели, явно някъде сме сбъркали или не сме се справили добре" - заяви той пред БНТ. Вижте и коментара на треньора на България Младен Кръстаич след поредното разочарование.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички