Вуцов за "катастрофата" на България: Не трябва да се возим на каруцата и да се правим, че нищо ни няма


Вуцов за "катастрофата" на България: Не трябва да се возим на каруцата и да се правим, че нищо ни няма
Снимка: Иван Йочев

2525 0

Всеизвестният в родната футболна общественост Велислав Вуцов отправи сериозни критики по адрес на България след ремито 1:1 на Литва в квалификацията за Евро 2024. 

Той бе поканен в студиото на БНТ, по време на което анализира случващото се в третия двубой на "лъвовете". До този момент бяха загубили от Черна гора и Унгария, което означаваше, че печелят едва първа точка.  

Това не се хареса на доскорошния наставник на Янтра Габрово и не спести нищо по адрес на възпитаниците на Младен Кръстаич, включително в национален ефир. 

Мнението на Вуцов

"Футболна катастрофа от началото до края. Първо, имахме изключително слаб противник. Господ трябваше да прати телеграма да сменим схемата след червения картон. Креативността беше безобразна. Пет-шест човека играят, които не са титуляри в клубовете си. Изключително несериозно е да влизат хора, които още не са дебютирали в професионалния футбол. Не може да се продължава така, да се возим на каруцата и да се правим, че нищо ни няма.

Кръстаич, ако иска да е сериозен треньор, трябва да хване самолета, да отиде и да каже: "Нямаме играчи за националния отбор". Явно са нужни промени, но не може ЦСКА, Левски, Лудогорец и Ботев да играят с 8, 9, 10 чужденци. Смучат се от пръстите някакви ненормални неща. Срещу този безобразен отбор на Литва бяхме не по-малко жалки. Ние нямаме голово положение от игра. Вкарваме един гол от корнер. Това е показно как не трябва да се играе", обясни Вуцов.

Вижте всички отзиви след ремито между Литва и България!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички