Ще подкрепят ли Борислав Михайлов и Борислав Попов националите срещу Унгария? Отговорът


Ще подкрепят ли Борислав Михайлов и Борислав Попов националите срещу Унгария? Отговорът
Снимка: Официален сайт на БФС

1886 0

Представители на Българския футболен съюз, на Столична дирекция на вътрешните работи, както и на "Национална спортна база ЕАД" дадоха съвместа пресконференция. Тя бе относно квалификацията за Евро 2024 България - Унгария и организацията покрай срещата.

Повечето въпроси бяха насочени или към СДВР, или към БФС. А представителите на централата бяха изпълнителният директор Борислав Попов, както и заместник-изпълнителният директор Даниел Запрянов.

Един от въпросите, насочени към Попов, бе дали той, президентът на БФС Борислав Михайлов и други представителите ще подкрепят "лъвовете" в тежкия мач срещу "маджарите". С лека помощ и от Запрянов за второто изречение, той отговори положително.

Не става ясно дали отговорът му важи и за Борислав Михайлов, но призна за себе си, че се вълнува от представянето на тима - от неговите победи, както и че се притеснява от неуспехите.

"Ще присъствам, да. Ние сме организатори на мача. Аз искам да видя какво ще стане, как ще бъде проведена футболната среща, интересувам се от представянето на националния отбор. Вълнувам се от неговите победи, притеснявам се от неговите неуспехи, искам да върви напред. Това е естествено" - отговори Попов. А от СДВР съобщиха, че представител на ЦСКА или Левски е пряко замесен с организирането на протестите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички