СДВР информира: Представител на Левски или ЦСКА пряко замесен в организирането на протеста


СДВР информира: Представител на Левски или ЦСКА пряко замесен в организирането на протеста
Снимка: bfunion.bg

2877 0

В днешния ден (15 ноември) представители на БФС, СДВР и НСБ дадоха обща пресконференция пред медиите, в която говориха за нашумелите през последните 2 седмици казуси около срещата на българския национален отбор по футбол и Унгария, която е част от квалификациите за Евро 2024. В нея представител на СДВР разясни, че му предстои среща с организаторите на протеста, който е представител на един "от двата големи столични клуба".

"Ще се въздържа от това да кажа кой е представителят на столичния футболен клуб. С голяма аудитория е, в случая - те са два. Нека проведем работната среща с въпросния гражданин, в която той ще изрази своето мнение", сподели представителят на СДВР.

"Три охранителни фирми са наети да обезпечат сигурността на спортното съоръжение. Ако се наложи, ще окажем нужното съдействие. Хората, които участват в тези мероприятия, ще бъдат допуснати в обособена зона и вие ще я видите. Ще се въздържа кой е представител на футболния клуб, столичен е, с голяма аудитория, те са два. 1600 служители са ангажирани, могат да се привлекат и още", добавиха още от Централата.

Ако трябва да се следва логиката, то става дума за представител на Левски или ЦСКА, тъй като това безспорно са двата най-успешно столични тимове у нас. Припомняме, че няколко имена, свързани с двата клуба изразиха мнение по казуса с националния отбор, а Сектор "Г" се организира за протеста с 8 думи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички