България в центъра на огромна въртележка? Сърбия и Черна гора се молят за "лъвовете"


България в центъра на огромна въртележка? Сърбия и Черна гора се молят за "лъвовете"
Снимка: колаж: SportLive.bg, снимки: LAP.bg и Getty Images

13909 0

България в крайна сметка ще приеме Унгария и служебна загуба за "лъвовете" няма да има. Двата отбора ще се изправят един срещу друг на Националния стадион "Васил Левски" в четвъртък, 16-и ноември, от 19:00 часа. А срещата ще бъде наблюдавана с огромен интерес и от хората в Сърбия, и от най-вече тези в Черна гора.

Защо и в Черна гора, и в Сърбия се надяват България да бие Унгария?

Интригата за първите две места все още е жива, макар и да има големи фаворити за тях. А именно селекцията на Илиан Илиев може да бъде в центъра на голяма въртележка. Какво показва платформата за онлайн спортни залози efbet?

Коефициентът за това Унгария да спечели група G от квалификациите за Европейското първенство догодина е 1,14, ставката за Сърбия е 5,40. Все още обаче Черна гора не просто може да се класира, но и завърши първа. Пазарът за подобно развитие е оценен на 100,00.

Би било същинска сензация, ако унгарците не се класират за Европейското. Те се издъниха и завършиха при 2:2 срещу Литва, а сега имат нужда от само точка до края. Те са първи с 14 пункта, Сърбия е втора с 13, а Черна гора трета с 8. Западните ни съседи обаче са с мач повече и имат само един до края - срещу нас.

Така, поне на хартия, първо можем да объркаме сметките на Унгария (която след това да се изправи в решаващ пряк сблъсък с Черна гора от последния кръг), а след това дори и тези на западните ни съседи от Сърбия. Затова и бе толкова важно какво ще се случи с въпросния сблъсък с "маджарите" - евентуална служебна победа за тях щеше сериозно да вбеси и черногорци, и сърби.

Черна гора към "невъзможен" подвиг в квалификациите за Евро 2024

За да е възможна и потенциална драма в последния кръг, Черна гора трябва да спечели срещата у дома срещу Литва на 16 ноември. Коефициентът на efbet това да се случи и домакините да надделеят е 1,37, докато ставката за нов успешен резултат за гостите от Литва и сензационна победа е 9,80. Съответно пазарът за равенство е оценен на 5,20.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Колкото до "лъвовете" и "маджарите" - България има мижави шансове да бие Унгария.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички