"Трибуна Сектор Г" призова с 8 думи феновете на ЦСКА преди България - Унгария


"Трибуна Сектор Г" призова с 8 думи феновете на ЦСКА преди България - Унгария
Снимка: БГНЕС

9224 0

В утрешния четвъртък, 16-и ноември, националният отбор по футбол на България е домакин на Унгария в седмия си мач от квалификациите за Евро 2024, който ще започне в 19:00 часа.

"Лъвовете" вече нямат никакъв шанс да се класират за големия форум, но не така стоят нещата за унгарците, които са в люта битка със Сърбия за първото място в Група "G".

Макар че двубоят на стадион "Васил Левски" ще се проведе без публика по всеизвестни причини, недоволните от управлението на БФС ще се съберат пред Сектор "А" още в 17:00 ч., за да поискат за пореден път ръководството на Централата да депозира своите оставки.

"Червен" призив

Преди броени минути пък фенската страница на ЦСКА във Фейсбук "Трибуна Сектор Г" разпространи следното кратко съобщение през социалната мрежа: "Утре се събираме всички в 16:00ч. на Армията!".

Мнозина привърженици на "армейците" вече изразиха готовност да се присъединят, а към самия пост е прикачена и снимка от стара хореография в Сектор "Г" на стадион "Българска армия", на която Борислав Михайлов е изобразен на колене, а отдолу пише "ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - На "Българска Армия" решиха: Контузен повече няма да играе за ЦСКА?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички