За да вземе БФС най-доброто решение, Георги Иванов отново поема националите


За да вземе БФС най-доброто решение, Георги Иванов отново поема националите
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

905 0

Голяма е вероятността БФС да прибегне до познат ход, а именно отново Георги Иванов - Гонзо да застане временно на националния отбор по футбол. Това се случва вече веднъж, след като Ясен Петров подаде оставка при 2:5 от Грузия в Разград. Тогава Иванов записа 1:1 в Гибралтар и 0:0 с Грузия в Тбилиси.

Вариантите пред БФС

Сега бившият треньор на Черно море и Левски може да се окаже на горещия пост за последните два двубоя от разочароващите квалификации. А те са срещу най-сериозните отбори в групата ни, гостуване на Сърбия и домакинство на Унгария, пише "Труд".

Към днешна дата това е и най-вероятният план за действие, като в идния четвъртък ще се събере Изпълкома, за да вземе спешните решения. Сигурно е, че досегашният селекционер Младен Кръстаич вече е в миналото. А в името на най-доброто решение, Георги Иванов e готов да довърши квалификациите, за да има повече време за избирането на нов селекционер.

Другият вариант е Илиан Илиев, като не е изключено наставникът да продължи работата си начело на Черно море. Ако се стигне до назначаването му, опитният специалист може да съвместява двете позиции до края на сезона. Станимир Стоилов също бе сред спряганите, но това бе опровергано.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички