Илиан Илиев с първа голяма промяна: Отнема капитанската лента на Десподов?


Илиан Илиев с първа голяма промяна: Отнема капитанската лента на Десподов?
Снимка: БГНЕС

3778 0

Българският национален отбор по футбол и изобщо родната игра претърпя огромен "срив" през последните няколко дни около нашумелия казус къде точно ще приемем Унгария в мача от квалификациите за Евро 2024. След като проблемът бе решен, на дневен ред се появи нов казус, а именно - ще имат ли нов капитан "лъвовете"?

Илиан Илиев отнема капитанската лента на Десподов?

Както вече стана ясно новият национален селекционер върна в състава на "лъвовете" Антон Недялков, който бе втори капитан след Георги Костадинов по време на ръководството на Ясен Петров. "Тема спорт" е на мнението, че има реален шанс 30-годишният защитник на Лудогорец да сложи лентата на ръката си, като той има и 28 участия с националната фланелка.

Преди 10 дни на въпрос дали Кирил Десподов ли ще е капитан на тима специалистът заяви следното: "Това ще си го решим на лагера. Няма да е коректно да кажем тези неща, преди да сме ги съобщили на футболистите".

"Лъвовете" се събраха за първи път при Илиан Илиев в неделя следобед (12 ноември). Първите два дни са били опознавателни, а от вчера се набляга усилено върху подготовката за срещата с "маджарите". Варненският специалист е съобщил на възпитаниците си някои от тенденциите в играта на противника. Очаква се Илиев да направи и не малко промени по състава спрямо това, на което залагаше предшественикът му - Младен Кръстаич.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Жалко: Дават мижави шансове на България, Грузия ни превъзхожда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички