Патрик-Габриел Галчев: Представихме се доста добре, дано най-накрая имаме късмет в следващите мачове


Патрик-Габриел Галчев: Представихме се доста добре, дано най-накрая имаме късмет в следващите мачове
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

1751 0

Патрик-Габриел Галчев дебютира за националния отбор на България по футбол. За съжаление, това се случи при никак не задоволителния резултат срещу Литва. Двата тима завършиха при равенство 1:1, с което шансовете ни за класиране на Евро 2024 намаляха още повече.

Още по-голяма горчилка идва от факта, че почти цял мач "лъвовете" бяха с човек повече срещу непретенциозния си опонент и въпреки това не успяха да обърнат развоя. Все пак Галчев е останал доволен от представянето на националния ни отбор.

"Мисля, че се представихме доста добре. Само резултатът е негативен. Имахме много положения, само топката не искаше да влезе във вратата. Всички се раздавахме на максимум, но просто нямахме абсолютно никакъв късмет. Мисля, че тука в този отбор всички заслужават да играят, всички са млади момчета.

Млад отбор сме с 3-4 по-опитни играчи. В следващите мачове ще се представим много по-добре. И се надявам най-накрая да имаме късмет" - започна Патрик-Габриел Галчев, след което бе запитан за своя дебют.

"Нямах много напрежение, честно да си кажа. За мен е гордост и чест да играя с националната фланелка. Но много негативен резултат днес. Колективът тук е на перфектно ниво. Абсолютно никакви проблеми няма с никого. Надявам се да направим добър резултат срещу Сърбия и този път да имаме късмет" - завърши Галчев.

От друга страна, Литва спря "черна" серия - без гол от 9 месеца, преди да срещне България.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички