"Нагли и наперени! Какво решихте"? Димитър Бербатов с поредна атака към БФС


"Нагли и наперени! Какво решихте"? Димитър Бербатов с поредна атака към БФС
Снимка: БГНЕС/ колаж Actualno.com

1816 0

Легендата на българския футбол - Димитър Бербатов, който от известно време се бори за властта в българския футбол, отново нападна словесно настоящите управленци в Българския футболен съюз.

Какво се случи?

Голмайстор номер 1 с фланелката на националния отбор използва социалните мрежи, за да зададе въпроси. Той разкритикува остро липсата на каквато и да е реакция от страна на БФС, след като "лъвовете" написаха поредната срамна страница в историята на тима.

България допусна унизително поражение с 0:2 от Литва на стадион "Васил Левски" в събота. Така възпитаниците на Младен Кръстаич останаха последни в своята Група "G", единствени без спечелен двубой. Случилото се предизвика сериозна "вълна" от подигравки и критики, към които се присъедини и самият Димитър Бербатов.

Какво каза той?

"Никой от ръководителите на българския футбол не пожела да говори пред медиите преди заминаването за Албания. Защо ли не се изненадвам? Те нямат какво да кажат. Ще ги питат за оставки, за поемане на отговорност, за решения", започна Бербатов и продължи.

"Те сигурно ще им отвърнат със следното: 'Трябва да преспим, ще видим, ще решим'. Е, преспахте. Какво видяхте и какво решихте? Защото нищо не чуваме и не виждаме толкова много време", добави той и обърна внимание на националния отбор.

"Иначе успех на отбора срещу Албания, дано постигнат добър резултат момчетата. Ако това се случи, тогава част от ръководителите на българския футбол - тези по-наглите и по-изкуствено наперените, сигурно ще излязат пред медиите и ще кажат следното: 'Видяхте, добър резултат срещу добър отбор. Това е началото, така се прави. Сега не успяхме да се класираме, но другият път'

И така винаги ще е другият път, след толкова много време. Целта е да се приспи това недоволство, което се получи сега. Единственото, което се получава, е надграждане - в некомпетентност, некадърност, в пропадането на българския футбол", завърши Димитър Бербатов.

А каква прогноза даде за себе си Бербо, ако се кандидатира за кмет?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички