Бербатов: Тръгнах срещу злото, каквото е ръководенето на българския футбол


Бербатов: Тръгнах срещу злото, каквото е ръководенето на българския футбол
Снимка: БГНЕС

1404 0

Бившата футболна звезда и кандидат за президент на БФС - Димитър Бербатов, определи настоящето управление на българския футбол като "зло". Той заяви, че българският футбол е в момента неговата кауза.

"Опитваме се да променим това зло, в което се е превърнало ръководенето на българския футбол, атакувайки го с лицата си. Аз излязох от зоната си на комфорт, аз спрях с кариерата си, наслаждавах се на живота, но идва този момент, когато човек разбира, че трябва да се направи нещо във футбола", коментира той пред "Дарик".

"Знаейки срещу какво се изправям, аз го направих, тръгвайки срещу злото. То е тръгнало като добро, но впоследствие се е превърнало в зло. Аз се сблъсках с него, но не сам, а и с екипа ми. За момента съм обграден с хора, на които знам, че мога да им вярвам. Има и такива, които все още коват моето доверие и трябва още да се постараят, за да го изковат. Злото, с което се боря, предразполага да имам по-малък, но лоялен екип.

Ако аз с примера си заразя други, за да се борят в техните сфери, ще бъде чудесно, както и обратното. Ако това се разпространи, то ще стане епидемия в добрия смисъл", допълни бившият нападател на България. По-рано Бербатов скочи на УЕФА и ФИФА заради Михайлов. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички