Бербатов прогнозира какво ще постигне, ако се кандидатира за кмет


Бербатов прогнозира какво ще постигне, ако се кандидатира за кмет
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2490 0

Легендата на българския футбол Димитър Бербатов коментира предстоящите кметски избори в София и България. Той е разочарован от доста от кандидатите и прогнозира докъде би стигнал самият той, ако се кандидатира за кмет.

"Преди няколко дни, гледайки надпреварите за кмет, дебатите, се хванах за главата. Виждам хора, които явно нямат реална преценка за себе си. Какво правят, защо го правят. Аз ако тръгна да правя такова нещо, сигурно ще стигна до бараж за кмет. Имах предвид балотаж. Аз ако кажа, че ще спечеля на първи тур, ще се надценя", коментира Бербатов пред "Дарик".

Ти дори да мислиш, че знаеш, трябва да отвориш стари книги, за да си припомниш някакви неща. Ако не си бил в тази сфера, трябва да започнеш от нулата. Това обаче не е на дневен ред при мен. Имам кауза в момента. Моята кауза в момента е борбата за българския футбол", продължи бившата футболна звезда по темата.

"Когато става въпрос за избори, човек трябва да си държи на думата и да спазва обещанията си, наистина да ги спазва. Виждам колко обещания се дават, всеки обещава, обещава, обещава, а после нищо не прави и така отблъсква хората от себе си", завърши той. А ето какво обещание даде Антон Хекимян пред феновете на ЦСКА и Левски.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички