Младен Кръстаич ще печели 5-цифрена сума в евро начело на България, поставиха му и конкретна цел


Младен Кръстаич ще печели 5-цифрена сума в евро начело на България, поставиха му и конкретна цел
Снимка: Lap.bg/Ivan Ivanov

2719 0

Националният отбор по футбол на България ще има нов старши треньор, който ще бъде представен официално като такъв в края на месец юли. Според много източници, това ще бъде 48-годишният сърбин Младен Кръстаич.

"Тема Спорт" пише, че той е бил договорен от ръководните фактори в Българския футболен съюз през миналата седмица (27 юни - 3 юли), а контрактът му ще бъде до 30 юни 2024 година!

Изданието твърди, че човекът, който бе наставник на Сърбия на Световното първенство през 2018 година, ще печели по 20 000 евро на месец начело на "лъвовете", а заедно с него ще пристигнат още двама сърби - помощник треньор и кондиционен специалист.

Съобщава се още, че, по време на преговорите, пред Кръстаич е била поставена и конкретна цел за изпълнение - класиране на Европейското първенство през 2024 г., което ще се проведе в Германия.

Квалификациите за този форум стартират през месец март 2023 година, а дотогава наставникът ще има време да се запознае с българските футболисти - на 23 и 26 септември (2022 г.) са последните ни два мача от турнира Лига на нациите (срещу Гибралтар и Северна Македония).

Вижте още: Венци Стефанов побърза да оцени Младен Кръстаич

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички