Кръстаич още не е подписал контракт, но е ясно кога ще бъде обявен за селекционер на България


Кръстаич още не е подписал контракт, но е ясно кога ще бъде обявен за селекционер на България
Снимка: GettyImages

1884 0

48-годишният Младен Кръстаич ще бъде новият национален селекционер на България по футбол. Той ще бъде официално представен на 28-и юли по време на заседание на изпълнителния комитет на БФС. 

Новината бе съобщена днес най-напред от www.srbijadanas.com, а по-късно потвърдена пред БТА от човек с висок пост в Българския футболен съюз. Оттам става ясно, че наистина са водени преговори между двете страни, но, все още, не са подписани договорите, въпреки голямото разбирателство по редица теми и детайли.

Кръстаич ще има двама сръбски помощници, а един от екипа ще бъде българин. Той дебютира в треньорското поприще начело на националния отбор на Сърбия по време на Мондиала в Русия през 2018-а година. Тогава бе избран като компромисен вариант след скандал на тогавашния треньор Славолюб Муслин с някои от звездите.

Така неговият престой продължава до 13-и юни 2019-а година, когато възпитаниците му бяха разбити от Украйна с 0:5. В останалите мачове те се представиха на ниво, но периодът на наставника бе определен като "незадоволителен". 

Вижте повече за евентуалния нов селекционер!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички