Георги Иванов коментира "сапунения сериал" между Бербатов и БФС


Георги Иванов коментира "сапунения сериал" между Бербатов и БФС
Снимка: БГНЕС

3666 0

Временният селекционер на Националния отбор по футбол на България - Георги Иванов даде интервю пред "Блиц", в което коментира атаките на екипа на Димитър Бербатов и екипа му към ръководството на БФС

Гонзо бе категоричен, че проблемите в тима се създават главно от кандидата за нов президент на футболната централа заради постоянните пресконференции, които се дават преди мачовете и напрежението, което се внася. Бившият футболист на Левски заяви, че повечето твърдения на Бербатов и компания не са истина и че за него те не могат да имат никакви претенции към позицията в БФС предвид това, че няма насрочен конгрес към днешна дата. 

" В крайна сметка на последния конгрес 400 клуба дадоха доверието си на Борислав Михайлов. Само един клуб имаше, който беше против. Това, което тези момчета искат да направят, да си изложат програмата, вижданията, които имат за футбола, как смятат да го развиват. И тогава вече хората да преценяват дали те са по-добри от настоящото ръководство. До момента не съм чул нищо конкретно как и какво ще направят. Да, събират там някакви хора - 200 човека от аматьорските клубове, обясняват някакви неща, повечето от които не са верни. Имат желание за власт, но не са подготвени за това нещо. Не са се сблъсквали с реалните проблеми, само са ги чували. Няма как да водиш политика с президенти на клубове, които дават по 15-20 милиона. Другият начин е да си направиш някакви закони, нещо подобно на това правителство - не го интересува как ще се реагира - дали нагоре или надолу, правят се някакви сметки и накрая катастрофата е задължителна."

Иванов бе попитан и за времето, в което всички те са играли за България заедно и дали по това време той е бил този, който е в момента.

Не искам да коментирам такива неща. Към Бербатов, Мартин и Стилиян Петрови изпитвам уважение. Нещата, които те направиха последния месец, когато националният ни отбор беше на лагер, с пресконференциите си пречеха на българския футбол. Не можеш да кажеш, че си родолюбец. Такива патриоти и родолюбци, които искат България да загуби, сме ги виждали много. Не смятам, че тези момчета трябва да бъдат в този филм. Когато играхме заедно, беше различно. Имахме доста футболисти, от които всеки от тях може да бъде лидер. На мен Бербатов никога не може да ми бъде лидер, но в крайна сметка пък може да се е вживявал като такъв."

Гонзо все пак уточни, че никога не би нападнал някой с неща от личния му живот, като все пак намекна, че знае много неща.

Вижте още: Мартин Петров с остра атака към БФС и Георги Иванов

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички