В Мексико разкриха приблизителната сума, която ЦСКА ще получи за Жорди Кайседо


В Мексико разкриха приблизителната сума, която ЦСКА ще получи за Жорди Кайседо
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

2340 0

Ръководството на ЦСКА сложи край на спекулациите около бъдещето на Жорди Кайседо с публикация в своя сайт, в която бе потвърдено, че нападателят е продаден - това се случи във вчерашния 3 юли!

"Червеният" клуб не пожела да разкрие новата дестинация на еквадореца, нито да назове точната трансферна сума, срещу която се разделя с голмайстора си, а само обяви, че решението за продажбата е взето "предвид нежеланието на Кайседо да играе за ЦСКА, непрофесионалното му отношение и неуважение, демонстрирано към клуба и отбора".

Очакванията са, че в следващите часове 24-годишният играч ще мине медицински прегледи и след това сделката и параметрите по нея ще бъдат обявени официално...

Мексиканското издание на "AS" обаче, излезе с информация, от която стана ясно къде ще играе Кайседо и приблизително каква сума ще влезе в касата на ЦСКА - футболистът ще премине в Тигрес (Мексико), а трансферът ще бъде на стойност между 4 и 5 милиона долара!

*Интересно е да се отбележи, че Жорди Кайседо ще си партнира в атаката на северноамериканците с добре познато име в България - Андре-Пиер Жиняк. Преди години бившият френски национал вкара гол на "червените" с екипа на Тулуза, който ги изхвърли от турнира за Купата на УЕФА.

Вижте още: Феновете в Мексико притеснени от поведението на Кайседо в ЦСКА

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички