Венци Стефанов побърза да оцени Младен Кръстаич


Венци Стефанов побърза да оцени Младен Кръстаич
Снимка: Lap.bg

3452 0

Президентът на Славия Венцислав Стефанов изкоментира последните новини около българския национален отбор. Сръбските сайтове обявиха Младен Кръстаич за вероятен нов селекционер на "лъвовете", а собственикът на "белите" го оцени като "добър вариант", но с условието, че не знае доколко информацията е вярна.

"Не знам дали това е вярно, нямам информация. Кръстаич е добър избор, става въпрос за един добър треньор. Знаете, че сръбската школа е доказана. Освен това никой няма да му се качва на главата", заяви Стефанов пред sportal.bg.

Въпросният Младен Кръстаич е роден в Зеница (днешна Босна и Херцеговина) през 1974-а година. В активната си кариера играе като централен защитник и изкарва девет години в Бундеслигата с екипите на Вердер Бремен и Шалке 04. В Сърбия пък се развива със столичния Партизан, където има два периода. За националния отбор на Сърбия записва 59 мача и вкарва 2 гола. Като футболист играе на Световното първенство в Германия през 2006-а година, а две години по-късно се оттегля.

Вижте на коя дата ще бъде представен и допълнителна информация!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички