Култов Венци Стефанов! Използва сексуално сравнение за България - Унгария


Култов Венци Стефанов! Използва сексуално сравнение за България - Унгария
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

3861 0

Продължават коментарите по най-нашумялата тема в българския футбол от дни насам. А именно - къде ще се състои квалификацията за Евро 2024 между България и Унгария. Тя трябваше да бъде на Националния стадион "Васил Левски" в столицата, но от БФС държат да бъде на стадион "Христо Ботев" в Пловдив и без фенове.

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов се изказа по темата. В типичния си стил той използва култово и цветущо сравнение, за да изрази своето мнение. И по-конкретно какво мисли за това да няма публика на двубоя.

Стефанов смята, че това е неуважение към Илиан Илиев, както и че ще повлияе зле на футболистите ни. Той сравни това да се играе без публика като това "да си легнеш сам в леглото".

"За мен мач на националния отбор без публика е нещо несериозно. Най-добрите футболисти на България трябва да бъдат подкрепяни от публиката. Това е неуважение и към Илиан Илиев. Без публика е все едно да легнеш сам в леглото. Аз ви казах вече - българският национален отбор трябва да играе в София! Това не е панаирджийска мечка да я разкараме насам-натам из страната.

Ако се стигне до санкции за българския футбол, жална му майка на Футболния съюз. Има умни хора там, някой да тропне по масата и при форсмажорни условия да се намери решение на проблема. Иска се ясна и целенасочена работа - а не днес синьо, утре бяло, другиден червено. А представяте ли си какво им е на футболистите - събират се оттук и оттам, а не се знае ще има ли мач. Как да си мотивиран и подготвен да играеш" - допълни още той пред "Спортал".

Адвокатът по спортно право Георги Градев пък показа СНИМКИ, с които твърди, че БФС лъже всички българи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички