1/3 от унгарците вярват, че мач с България няма да има, заговориха за "комедия"


1/3 от унгарците вярват, че мач с България няма да има, заговориха за "комедия"
Снимка: facebook.com/BulgarianNationalTeam

1248 0

В Унгария продължават да се чудят на скандалите и неразбориите около провеждането на европейската квалификация между България и техния национален отбор. двубоят на 16 ноември трябва да се състои у нас.

Първоначално той бе определено да се играе на Националния стадион "Васил Левски" в София, но впоследствие бе преместен в Пловдив на празни трибуни, след като от БФС научиха, че по време на срещата се готви голям протест срещу тяхното управление.

Вчера зам.-изпълнителният директор на БФС Христо Запрянов заяви, че ако мачът не е на "Колежа", той изобщо няма да се проведе. В Унгария цитираха думите му с обяснението "поредно развитие на българо-унгарската комедия. Това написа сайтът origo.hu.

Те пуснаха и анкета дали изобщо ще има мач България - Унгария. Според 36% от читателите им такъв няма да се играе. "В момента изглежда, че отборът на Марко Роси може да вземе трите точки без мач, с 3:0 голова разлика", пише изданието. А според Георги Градев БФС лъже, че УЕФА може да ни извади от Евро 2024.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички