Бербатов приветства "проглеждането" на Левски и Сираков относно БФС


Бербатов приветства "проглеждането" на Левски и Сираков относно БФС
Снимка: БГНЕС

1697 0

Кандидатът за президент на БФС - Димитър Бербатов, коментира изказването на мажоритарния собственик на Левски Наско Сираков по време на Общото събрание на акционерите в клуба. Той е казал, че „сините“ са против сегашното ръководство на Българския футболен съюз.

"Той го каза онзи ден. Радвам се, че все повече хора и клубове виждат нуждата от тази закъсняла промяна и вече се обединяват и изказват мнение, че това ръководство е пагубно. Не съм имал разговор с Наско Сираков. Въпросът трябва да бъде към него, но щом той го казва, това е показателно за управлението на българския футбол“, посочи бившият капитан на България пред БНТ.

Бербатов сподели, че е доволен от предстоящата среща на Министерството на младежта и спорта с БФС и изключените от системата на съюза клубове. "Радвам се, че се случва тази среща – клубовете, които са неправомерно изключени, ще имат възможността просто да бъдат чути. Ето това е медиаторството, което ММС трябва да прави. Държавата може да изслуша двете страни – оттам-нататък, решението е изцяло тяхно", коментира той.

"Държавата трябва да бъде във всяка стъпка впоследствие – тя ще бъде основен фактор в инфраструктурата. Но тя няма как да работи с тези управленци. Когато се вменява вина на хора, които по никакъв начин не се виновни, не можеш да продължиш да търпиш. Да си мълчим ли, колко години чакаме?

Всеки си има неговите причини, но ние продължаваме с постоянство – аз около себе си имам правилния екип, да, още преди три години – но ние започнахме, когато според нас беше правилно", завърши бившият нападател. Той сподели и че никога не е казвал, че е най-достоен за шеф на БФС. Фенове на Левски пък направиха протест пред БФС. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички