"Който е писал пъкления сценарий, му се получава" - шеф в БФС се надява на подкрепа към националния отбор


"Който е писал пъкления сценарий, му се получава" - шеф в БФС се надява на подкрепа към националния отбор
Снимка: Alexander Karamfilov / LAP.bg

2074 0

Заместник-изпълнителният директор на БФС Христо Запрянов говори за националния отбор, който се прибра днес от Черна гора. Националите ни загубиха с 2:1, като остават с 2 точки в квалификационната си група за Евро 2024.

Националният отбор има нужда от подкрепа

"За спортно-технически фактори не мога да говоря, тъй като позицията ми е организационна и административна. Но, като всеки българин, видях това, което фенове искат да виждат – желание, агресия, борба и за пореден път малшанс. Явно многото клетви застигат отбора. Който е писал пъкления сценарий, му се получава. Но всичко това е до време", заяви той пред "Блиц".

"Отбор със средна възраст 22-23 години има нужда от време и най-вече от подкрепа. Преди 1-2 години тези момчета бяха в младежкия национален отбор и искахме те да поемат главната роля при мъжете. Днес виждаме агресивна, бих казал убийствена критика срещу тях, а те са най-малко виновни. Намираме се в преходен период. Никой не се е родил научен", допълни той.

Относно това дали Младен Кръстаич трябва да запази поста си: "Посоката на подмладяване, стартирала при Ясен Петров, е процес, на който трябва да се даде време". По-рано Георги Иванов-Гонзо заяви, че ако зависи от него няма да се раздели с Младен Кръстаич.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички