Младен Кръстаич разкри фаворита в групата на България за ЕВРО 2024


Младен Кръстаич разкри фаворита в групата на България за ЕВРО 2024
Снимка: Facebook / BulgarianNationalTeam

3256 0

Националният селекционер по футбол на България - Младен Кръстаич, сподели впечатленията си от групата, в която страната попадна, по пътя си към Евро 2024 г. Родните състезатели ще мерят сили с тимовете на Унгария, Сърбия, Черна гора и Литва.

Пред "БНТ" специалистът разкри, че ще се върне с радост в родината си, която смята за фаворит в групата. Той не пожела да коментира шансовете на "лъвовете" за успех.

"Получи се интересна група. Мисля, че Сърбия е фаворит в нея. Много интересна група с отбори, които са близки по сила. Ще бъде емоционален сблъсък с моята родина. Ще бъде хубаво, че ще се изправя срещу Сърбия и ще се завърна в своята страна", каза Кръстаич след жребия, след което разкри кой според него е фаворит в групата.

"Имаме млад отбор, Сърбия са фаворити, но ще се постараем. Нека не говорим какви са шансовете ни за класиране на Европейското. Все още е рано.

Не трябва да се предаваме, но Сърбия е фаворит. Нека не прескачаме етапи, а следваме нашето развитие. Ще видим каква ще бъде програмата", допълни още той.

Ето какво каза и нападателят Радослав Кирилов преди жребия

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички