Изгряващата звезда Никола Илиев: Нашият отбор на България може да стигне далеч


Изгряващата звезда Никола Илиев: Нашият отбор на България може да стигне далеч
Снимка: Instagram

2579 0

Новият национал на България - Никола Илиев от младежкия тим на Интер, коментира амбициите на "лъвовете" под ръководството на Младен Кръстаич. Както е известно, на отбора му предстоят квалификации за Евро 2024.

"Вярвам, че нашият национален отбор може да стигне далеч. Всички виждат духа, който имаме, и желанието, което показваме на терена. Нещата вървят повече от добре. Трябва да се има предвид, че сме почти изцяло нов състав и с нов треньор. Сплотени сме, подкрепяме се", каза Илиев пред "България Днес".

Младият футболист призна, че не се главозамайва от високите оценки, които получава за изявите си в Италия. Припомняме, че нападателят спечели наградата за най-прогресиращ млад играч на България за 2022 година.

"Боря се да впечатлявам треньорите, с които работя. Желанието ми е да пробия в мъжкия футбол. Мечтата ми е да играя за първия състав на голям отбор. Вярвам, че когато дойде това време, ще бъда напълно готов за предизвикателството", допълва той. А ето какво предрече на Илиев гадателката на Берлускони. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички