Гадателката на Берлускони посочи кой българин ще успее в Серия А


Гадателката на Берлускони посочи кой българин ще успее в Серия А

3909 0

Българинът Никола Илиев прави чудеса в Интер и ще успее в Италия. Това заяви гадателката на Силвио Берлускони Теодора Стефанова. Тя коментира въпроса с нереализирането на българские футболисти на Ботуша в по-ново време.

"За Вальо (Антов), Петко (Христов) и Атанас (Илиев) скоро ще има интерес от страна на други клубове в Италия. Но пък Никола Илиев прави чудеса в Интер, той ще успее. От 30 години участвам като коментатор във футболни предавания в Италия и всички местни специалисти са убедени в качествата му. Ще има успешна кариера", категорична е Стефанова пред "България Днес".

"Има шанс за българските футболисти тук. Пожелавам им успех! Гордея се, че съм българка! Радвам се, когато чуя хубави отзиви за нашите играчи. Има много добри млади играчи от България, на които тепърва им предстои да излязат зад граница. Трудно е да се наложи българин в Италия, който да бъде забележителен, да стане титуляр", допълва българката.

Според нея най-големият български талант на Ботуша в Виктор Добрев от Верона. Той е отлично приет в Италия. Димо Кръстев от Фиорентина пък има обещаващо бъдеще според гадателката. А ето в кой шампионат може да заиграе Никола Илиев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички