Истинските ВИДЕА и СНИМКИ, които БФС не показа: "Колежа" няма как да приеме мач


Истинските ВИДЕА и СНИМКИ, които БФС не показа: "Колежа" няма как да приеме мач
Снимка: facebook / botevplovdiv

6002 0

В неделя (12.11) от Българския футболен съюз (БФС) излязоха с видео на официалната си страница в социалната мрежа Facebook. То имаше за цел да покаже, че стадион "Христо Ботев" може спокойно да приеме срещата между България и Унгария от квалификациите за Евро 2024.

Дори бе използвана ирония, като в анонса бе написано, че така изглежда "рисковият" стадион. Още на следващия ден обаче се появиха съвсем различни кадри, заснети извън новото съоръжение на Ботев Пловдив.

Те бяха споделени от адвоката по спортно право Георги Градев. "Безопасен стадион според Борислав Попов! Не може да си стоиш на бюрото и да говориш щуротии. Абе, къде е президентчето" - написа той към споделено видео, на което видимо се извършват дейности по стадиона - три дни преди плануваната евроквалификация.

Освен това Георги Градев сподели и снимки, към които написа: "Така изглежда "безопасният" стадион според Българския футболен съюз" - отбелязвайки родната ни централа в социалните мрежи.

Можете да видите въпросното видео и снимките чрез кадрите по-долу в материала. Вижте и иронията от БФС и съвсем различното ВИДЕО на стадион "Христо Ботев", с което вбеси феновете.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички