"Вие сте позор!" - БФС показа "рисковия стадион "Христо Ботев" и вбеси феновете (ВИДЕО)


"Вие сте позор!" - БФС показа "рисковия стадион "Христо Ботев" и вбеси феновете (ВИДЕО)
Снимка: Български футболен съюз

3783 0

От Българския футболен съюз показаха, че трудно биха могли да намалят напрежението, породило се покрай България - Унгария. С цялата драма, която съпътства провеждането на двубоя и мястото, от футболната ни централа публикуваха специално видео. А то е с ироничен коментар.

БФС отново ядоса феновете

Кадрите са от трибуните на стадион "Христо Ботев" и показват моментното състояние на съоръжението. „Четири дни преди България - Унгария така изглежда "рисковият" ст. "Христо Ботев" в Пловдив", написаха от БФС по повод скандала.

Европейската квалификация трябва да се играе на 16 ноември, но все още не е ясно къде точно, след като вече се заяви, че стадионът в Пловдив не е достатъчно обезопасен. Срещата пък бе изместена от София заради опасения за протести срещу ръководните фактори във футбола.

С тази публикация обаче разгневиха още повече феновете, като в коментарите преобладават призивите за оставка. Под видеото има над 100 коментара, като огромна част от тях са негативни към управлението и искат незабавна промяна. "Единствената футболна централа в света която не мисли доброто на своя национален отбор. Вие сте позор", е само част от мнението на привържениците. А по-рано кметът на Пловдив обяви кога ще има окончателно решение и от какво зависи.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички