"Подкрепете българите, никой не заслужава това ръководство, не се случва и в Африка"


"Подкрепете българите, никой не заслужава това ръководство, не се случва и в Африка"
Снимка: Getty Images

6516 0

Унгарски запалянковци отново се обявиха в подкрепа на българските фенове. Те се изказаха остро срещу Българския футболен съюз (БФС), като говориха и за предстоящия двубой България - Унгария от квалификациите за Европейското първенство.

Страницата в социалната мрежа Facebook - Hungarian Fanatics, която има десетки хиляди последователи, сподели, че на това ръководство, визирайки родната централа, не му остава много. Те споделиха, че това не се вижда и в африканските страни.

Отново се обърна внимание и на факта, че едва два дни преди самата среща се е решило къде в крайна сметка ще се проведе двубоят. Както е известно - това ще се случи на Националния стадион "Васил Левски", но без привърженици по трибуните.

Ето и цялото съобщение от унгарските запалянковци:

"Два дни преди мача се реши къде ще се проведе българо-унгарският мач.

Остава първоначалният план, че двубоят ще се проведе в София.

Малко тръгват на път, ще има съвместно гледане на мача в столицата, при интерес може да го намерите в нашите публикувани събития.

(Ще ви помогнем със съобщения, ако не успеете, не се колебайте да пишете)

Подкрепете български фенове, на това дилетантно ръководство не му остава много време, една държава членка на УЕФА трябваше да се погрижи много по-сериозно за собствените си фенове и разбира се и за нашите фенове относно мача. Никой не заслужава такъв съюз! Това вероятно никога не се е случвало в африканските страни...

Хайде, Унгария!" - гласи обръщението. А в Унгария опитаха да подредят хаоса в България - използваха дума като "голгота", "футболен прецедент" и заговориха за последствия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички