БФС с ново съобщение: Отива на "Васил Левски" със СДВР


БФС с ново съобщение: Отива на "Васил Левски" със СДВР
Снимка: БГНЕС

4217 0

От Българския футболен съюз (БФС) излязоха с ново съобщение на официалния си сайт. От него става ясно, че утре, 15 ноември, на Националния стадион "Васил Левски" ще се състои съвместен брифинг с участието на централата.

На него ще има и представители на Столична дирекция на вътрешните работи, както и на "Национална спортна база ЕАД". Целта му е да бъдат представени всички обстоятелства около организацията на евроквалификацията България - Унгария.

Ето и съобщението без редакторска намеса:

"Утре, 15 ноември, от 11:00 ч. на Националния стадион „Васил Левски“ ще се проведе съвместен брифинг с участието на представители на ръководствата на Столична дирекция на вътрешните работи, Българския футболен съюз и „Национална спортна база ЕАД“. На събитието ще бъдат представени всички обстоятелства около организацията на двубоя между България и Унгария от квалификациите за Евро 2024" - написаха от централата.

А как в Унгария опитаха да подредят хаоса в България - използваха дума като "голгота", "футболен прецедент" и заговориха за последствия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички