Емил Велев скочи на строителя на стадион „Христо Ботев“ заради драмата около България - Унгария


Емил Велев скочи на строителя на стадион „Христо Ботев“ заради драмата около България - Унгария
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

4404 0

Бившият футболист и треньор на Левски - Емил Велев – Кокала, направи крайно любопитен коментар в своя типичен стил. Той сподели мнението си по най-актуалните теми в българския футбол в момента.

Последният треньор, извел Левски до титлата, изрази своята позиция за драмата около провеждането на евроквалификацията на националния отбор на България срещу Унгария. Той се изказа изключително остро по адрес на строителя на стадион „Христо Ботев“ в Пловдив Илиян Филипов.

МНЕНИЕТО НА КОКАЛА ЗА ДРАМАТА С НАЦИОНАЛИТЕ

"За националиния отбор съм твърд в мнението си. Той трябва да играе в София на стадион "Васил Левски". Тези Пловдив, Кърджали не... Според мен. Даже и Разград. Не може някакъв олигофрен, който строи стадиона на Ботев да не може да махне три тръби за да играе националния отбор. Несериозно е. Надявам се поне да има мач с Унгария“, обяви Кокала пред колегите от „BgDerby“.

ЗА ЛЕВСКИ

Той не подмина и случващото се в любимия му Левски.

Знаете, че Левски ми е болна тема. Напоследък не играем добре. Хубаво е, че сега има пауза. Аз съм зад треньора Николай Костов. Човекът работи правилно. Селекцията му закъсня. Сега зимата какво ще вземе?! Само драми в клуба. Наясно съм със материята, но не искам да влизам в детайли. Ще коментирам прословутите нови договори на Краев и Цунами. Те са живи хора и искат своето.

Подчертавам, че имат и съветници. Но навсякъде по света при преговори има две страни. През лятото, като имаше оферти за Краев защо не го продадоха. Сега му искат повече пари. Ми и момчето иска.То израсна. Нормални неща. Трябва да се научим да решаваме нещата по европейски. За да задържиш един футболист има много варианти, но това са решения на ръководството на Левски", заяви още Велев.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Само в SL! Кокала каза трябва ли Костов да хвърли оставка и отсече: Лъжите за Левски нямат край!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички