Жалко: Дават мижави шансове на България - Грузия ни превъзхожда двойно


Жалко: Дават мижави шансове на България - Грузия ни превъзхожда двойно
Снимка: колаж: SportLive.bg, снимки: LAP.bg, Getty Images

2851 0

След многото въпросителни покрай квалификацията за Евро 2024 между България - Унгария: мач в крайна сметка ще има и няма да се стигне до изхвърлянето ни, нито до служебна загуба. Срещата ще бъде на Националния стадион "Васил Левски" и ще се състои по план - на 16 ноември от 19:00 часа.

Само чудо може да измъкне победата за България срещу Унгария?

Мачът е изключително важен за съперника ни, който пропусна да си гарантира на 100% класиране за Европейското първенство след равенството с Литва в мач, в който навакса пасив от две попадения. Предвид и важността на двубоя за съперника ни, който със сигурност притежава доста по-голяма класа от нашата, специалисти и анализатори дават изключително ниски шансове за успех на "лъвовете". Това е потвърдено и от платформата за онлайн спортни залози efbet.

Коефициентът за това Илиан Илиев да дебютира с победа и да запишем първи успех от девет мача насам е 6,25. Ставката пък за триумф в полза на "маджарите" е 1,55, докато пазарът за равенство между двете страни е оценен на 4,15.

Унгария в суперформа: Марко Роси близо до невиждан от близо 60 години подвиг

Унгарците имат нужда от само точка, за да си гарантират участие на трета поредна континентална надпревара. Победа обаче би направила селекционера Марко Роси в първия, който да запише 30 победи с националния тим на страната от легендарния Лайош Бароти, който извежда "маджарите" до олимпийско злато през 1964 година.

В два случая до момента Унгария изостава в тези квалификации, но в крайна смета печели общо четири точки от неизгодните позиции (срещу Сърбия и срещу Литва). Доминик Собослай ще е голямата опасност от гостите, като четири от неговите пет попадения за клуб и страна идват след 65-ата минута. На Кирил Десподов пък сякаш ще разчитат "лъвовете" най-много, като той е водещ реализатор на този отбор с 10-те си гола, постигнати в 43 мача.

При първия мач в Унгария интрига нямаше и България бе разгромена с 0:3. Коефициентът на efbet за това и в този случай да има над 2,5 попадения в срещата е 2,15, докато за под 2,5 гола е 1,79. Съответно пък ставката за това и двата отбора да съумеят да си отбележат по поне едно попадение в двете врати е 2,25, докато за няма гол/гол е 1,75.

Дория Грузия с по-добри шансове от България

Шансовете за България за победа са твърде ниски. Можем да направим и сравнение с отбор като Грузия. Страната също е домакин, но срещу Шотландия. Британците са в изумителна форма в тези квалификации и имат пет победи и едва една загуба (от Испания в последния кръг в мач, който определено можеше да завърши и при друг резултат). И въпреки това Грузия, която е четвърта в групата и без никакъв шанс за класиране, е с доста по-добри шансове поне на хартия за победа.

Коефициентът на efbet за това страната да запише престижна победа над Шотландия е 3,50, докато ставката за успех в полза на островитяните е 2,25. Съответно пазарът за равенство между двата тима е 3,50. Този двубой е с напълно идентичен начален час като България - Унгария: 16 ноември от 19:00 часа.

Коефициентите, предлагани от букмейкъра, могат да търпят промени.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички