Глас от съседите: Сърбия съжалява, че България няма да бъде дисквалифицирана


Глас от съседите: Сърбия съжалява, че България няма да бъде дисквалифицирана
Снимка: Getty images/Gulliver

2106 0

Сагата с провеждането на евроквалификацията между България и Унгария търпи обрат след обрат. В Сърбия обаче смятат, че казусът е пред разплитане.

Решено е?

В западната ни съседка твърдят, че техните надежди за дисквалификация на родния национален отбор няма да се осъществят. Евентуална такава би допринесла значително сърбите да се класират на финалите.

Вместо това се твърди, че срещата ще се състои не в Пловдив или Кърджали, каквито бяха очакванията, а в София. БФС се завръща към първоначалната дестинация на двубоя, твърдят източници на местния "sportal.rs", близки до УЕФА.

Предисторията

България трябваше да посрещне Унгария в столицата в четвъртък (16.11). Готвените масови протести срещу управлението на футбола у нас обаче стреснаха БФС и съюзът реши да премести двубоя пред празни трибуни в Пловдив.

Домът на Ботев - "Колежа", обаче се оказа неподходящ за домакинството и от централата се насочиха към Кърджали. Тамошният кмет обаче заяви категорично, че "Арена Арда" ще приеме срещата единствено пред фенове. Това от своя страна принуждава БФС да премисли добре всичките си варианти по-малко от 2 дни преди първия съдийски сигнал на мача.

Междувременно човек от екипа на Димитър Бербатов също назова националния стадион като най-вероятен избор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички